مراحل تولید چینی سنتی شرکت میبد مروارید

 مراحل تولید چینی سنتی شرکت میبد مروارید

1-مواد اولیه فرمولاسیون  شده و داخل بالمیل به مدت 30 ساعت ترکیب شده و بصورت دوغاب تشکیل میشوند.

2-دوغاب تولیدی به دستگاه فیلتر پرس هدایت شده و آب گیری میشود تا خروجی دستگاه بصورت گُل از آن خارج شود.

xax92ftolluy چینی سنتی میبدمروارید

3-گل تولید شده را جهت سهولت در چرخ کاری به شکل رولهای یک شکل درآمده و به اتاق چرخ کاری انتقال پیدا میکند.

4-در اتاق چرخ کاری گلهای رول شده توسط استاد مربوطه روی چرخ بصورت اشکال مورد نظر(گلدان،خرماخوری،میوه خوری،جاشمعی،کاسه،دیس و …) بوجود میآید و در جای مناسب گذاشته میشود تا حدی خشک شود.ضمناً برخی از محصولات به دلیل اشکال هندسی خاص  مانند قوری و… بوسیله قالبهای مربوطه دوغاب ریزی شده و پس از خشک شدن از قالب جدا میشوند.

5-اجناس تولید ی طی 48 ساعت  داخل کوره  با  دمای 1000  درجه  پخت میشوند تا تبدیل به بیسکوئیت محصول شده و آماده نقش روی جنس میشوند.

6-ظروف پخته شده به قسمت اتاق نقاشی انتقال یافته و توسط هنرمندان ،نقاشی های سنتی مختص شهر میبد توسط قلم مو و رنگ های معدنی  بر روی آنها نقش بسته و رنگ آمیزی میشود.

IMG 1705 چینی سنتی میبدمرواریدIMG 1670 2 چینی سنتی میبدمروارید IMG 1666 2 چینی سنتی میبدمروارید IMG 1719 2 چینی سنتی میبدمروارید

7-بر روی محصول نقش شده  لعاب زده میشود

8-محصول لعاب خورده  طی 24 ساعت داخل کوره با دمای 1200 درجه گذاشته میشود  تا پخت کامل انجام گیرد.

1221758 چینی سنتی میبدمروارید

7-خروجی کوره محصول نهایی  میباشد که جهت درجه بندی و بسته بندی به انبار انتقال میابد.

IMG 1579 چینی سنتی میبدمروارید
نوشته قبلی

مختصری در مورد شرکت میبدمروارید

نوشته بعدی

Elementor #5239

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
ورود به سایت

هنوز حساب کاربری ندارید ؟

ایجاد حساب کاربری