مراحل تولید چینی سنتی شرکت میبد مروارید
1-مواد اولیه فرمولاسیون شده و داخل بالمیل به مدت 30 ساعت ترکیب شده و بصورت دوغاب تشکیل میشوند.
2-دوغاب تولیدی به دستگاه فیلتر پرس هدایت شده و آب گیری میشود تا خروجی دستگاه بصورت گُل از آن خارج شود.
3-گل تولید شده را جهت سهولت در چرخ کاری به شکل رولهای یک شکل درآمده و به اتاق چرخ کاری انتقال پیدا میکند.
4-در اتاق چرخ کاری گلهای رول شده توسط استاد مربوطه روی چرخ بصورت اشکال مورد نظر(گلدان،خرماخوری،میوه خوری،جاشمعی،کاسه،دیس و …) بوجود میآید و در جای مناسب گذاشته میشود تا حدی خشک شود.ضمناً برخی از محصولات به دلیل اشکال هندسی خاص مانند قوری و… بوسیله قالبهای مربوطه دوغاب ریزی شده و پس از خشک شدن از قالب جدا میشوند.
5-اجناس تولید ی طی 48 ساعت داخل کوره با دمای 1000 درجه پخت میشوند تا تبدیل به بیسکوئیت محصول شده و آماده نقش روی جنس میشوند.
6-ظروف پخته شده به قسمت اتاق نقاشی انتقال یافته و توسط هنرمندان ،نقاشی های سنتی مختص شهر میبد توسط قلم مو و رنگ های معدنی بر روی آنها نقش بسته و رنگ آمیزی میشود.
7-بر روی محصول نقش شده لعاب زده میشود
8-محصول لعاب خورده طی 24 ساعت داخل کوره با دمای 1200 درجه گذاشته میشود تا پخت کامل انجام گیرد.
7-خروجی کوره محصول نهایی میباشد که جهت درجه بندی و بسته بندی به انبار انتقال میابد.